> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Павел Колев напуска Левски


Павел Колев Левски

0
0
394

Павел Колев напуска Левски. Изпълнителният директор вече е депозирал оставката си пред собственика на “сините” Наско Сираков, който я е приел.
Все още не е ясно кога точно Колев ще си тръгне от “Герена”, но най-вероятно това ще се случи още в първите дни на януари. Той е изразил готовност пред Сираков да въведе своя наследник на поста в работата.
Новината за напускането е бъде разочароваща за феновете на Левски, които считат, че именно той е бил с основна заслуга за оцеляването на клуба в изключително тежките периоди през 2020 година, когато клубът остана без собственик и основен спонсор.
Счита се, една от причините Колев да поискат да си тръгне от “Герена” е връщането на треньора Славиша Стоянович начело на “сините”. При идването си в клуба в началото на 2019 година Колев уволни Стоянович и назначи на поста Георги Дерменджиев.

Бившият журналист обаче за втори път подава оставка. През лятото Сираков не я прие с уговорката Колев да остане на “Герена” до края на годината и след това да напусне. Именно това се случва в момента.
Иначе Колев е обявявал многократно, че ще си тръгне, след като човекът, който го доведе на “Герена”, се оттегли. Това е Спас Русев, а впоследствие Колев остана да работи и при следващия благодетел Васил Божков. Преди да иде на “Герена” Колев дълги години беше част от управленческото ниво на БФС. Не е изключено Колев отново да се върне в “Бояна”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx