> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Отложиха втория мач на Гришо в Мелбърн


0
0
367

Григор Димитров трябваше да се изправи срещу Алексей Попирин около 11 часа в четвъртък, но организаторите обявиха, че тенис няма да се играе на 4 февруари, защото всички трябва да се самоизолират в стаите си.

До отмяната на срещите от шестте надпревари на ATP и WTA се стигна, след като 600 души бяха принудени да се карантинират след положителна проба на работник от хотела. “Няма да има мачове на “Мелбърн Парк” в четвъртък. По-късно през деня ще бъде публикувана обновена информация за програмата в петък. Здравните власти ни казаха, че има положителен тест за коронавирус на работник от хотела. Тези, които бяха под изолация в хотела, трябва да се тестват и да бъдат под карантина до връщането на отрицателна проба”, се казва в официалния фийд на АО в Туитър.

Даниел Андрюс, премиерът на щата Виктория, заяви, че заразеният за последно е работил в “Гранд Хайт Хотел” в Мелбърн на 29 януари, и всеки в хотела е считан за негов близък контакт. Хотелът бе построен с целта да събере над 1000 играчи, треньори и съдии, които пристигнаха в Австралия за 14-дневната карантина преди откриващия Шлем за годината, който стартира в понеделник.

Иначе Григор Димитров започна повече от категорично новия сезон. Първата ни ракета победи Андрю Харис (Авл, №232) с 6:3, 6:3 в мач от II кръг на АТП 250 турнира, който също върви на кортовете на “Мелбърн Парк”. Нашият затвори мача за 68 мин., като очаквано интрига нямаше. Това беше първи мач за хасковлията от 31 декември, когато падна на 1/4-финал във Виена от Дан Еванс. Гришо имаше и допълнителна мотивация, защото по трибуните викаше колоритна българска тълпа, която очевидно ще преследва първата ни ракета по време на мачовете му в Австралия.

При жените Цветана Пиронкова загуби от Серена Уилямс с 1:6, 4:6 на 1/8-финал на турнира в Мелбърн. Най-добрата ни тенисистка престоя на втория по големина “Маргарет Корт” само 74 мин. Така тя инкасира шеста загуба от великата американка. Нашата има една победа срещу носителката на 23 титли от Големия шлем, но тя е служебна, защото заради контузия Серена на излезе в мача от третия кръг на “Ролан Гарос” заради контузия.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments