> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новата звезда на Славия: Тук футболът е на добро ниво


0
0
366

Нивото на българския футбол е доста високо. Това заяви футболистът на Славия Питър Макрилос, който бе награден в Пресклуб България за Играч №1 на 19-и кръг в Първа лига. Макрилос заслужи приза, след като отбеляза два от трите гола при обрата над Арда с 3:2.

“Просто искам да благодаря за тази награда, тя означава много за мен и моето семейство – благодаря преди всичко на моите съотборници и на моя клуб. Не съм я очаквал, но дойдох тук да помогна на отбора – исках да му помогна да излезе от това положение, в което се намира. Атмосферата не е толкова добра сега, защото загубихме последния си мач – понякога играем добре, понякога – не толкова, но сега е важно да се фокусираме върху следващата среща. Не можем да мислим за миналото, трябва да гледаме към бъдещето“, започна австралиецът.

“Просто трябва да продължим да се борим заедно, имаме добра връзка помежду си. Славия е един отбор с история и това е религия за мен. Това е тим с големи традиции, знам много за клуба. Искам да се развивам като играч и смятам, че именно в отбор като Славия ще мога да вървя напред. Играл съм в английско, гръцко и ирландско първенство – тук равнището на шампионата е доста високо, именно заради това дойдох в България.”

Ние искаме да спечелим всеки мач и за мен няма значение дали той ще бъде на върха на класирането, просто нашата задача е да печелим трите точки. Сега съм в Славия и съм ангажиран с клуба, нямам друг отбор, в който желая да играя в момента. Да, знам за дербито с Левски – когато играем у дома, често побеждаваме, така че дано отново го направим и за Купата на България”, закани се Макрилос.

Снимка: pfcslavia.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments