> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Неймар бойкотира националния отбор на Бразилия


0
0
261

Остават само пет месеца до Световното първенство в Катар. Нападателят на Реал Мадрид Родриго разкри за чат с Неймар, в който звездата на ПСЖ му споделил, че скоро може да приключи с националния отбор на Бразилия и дори е реши на кого ще завещае фланелката с №10. Ней заявил, че ще даде десетката именно на Родриго.

„Неймар ми каза, че напуска националния отбор и ми оставя №10. Дори не знаех как да му отговоря. Бях объркан. Засмях се и не можах да се изразя правилно. Започнах да заеквам от емоция. Казах му, че не смятам да нося десетката, защото ще остана в националния отбор за по-дълго. Как реагира той? Избухна в смях“, разказа Родриго.

Този разговор между двамата бразилски национали може да е началото на оттеглянето на Неймар. Крилото може в действителност да се откаже от националния тим в средата на декември, след Мондиал 2022.

Преди няколко месеца Неймар намекна, че може да вземе подобно решение: „Тъжно е да живееш с чувството, че когато Селесао играе, не е толкова важно. Когато бях дете, всеки мач на Бразилия беше истинско събитие“.

Ако Неймар се откаже, Родриго и съотборникът му в Реал Винисиус Жуниор могат да влязат в обувките му. На първо време в Катар те ще трябват да се опитат заедно да спечелят първата световна титла на Бразилия от 20 години.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx