> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Неделев с тежка контузия, аут е за шест месеца


0
0
508

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев е аут до края на сезона. Лидерът на „канарчетата” е със скъсана предна кръстна връзка на коляното и ще се подложи на операция. Очаква се хирургическата интервенция да бъде направена в следващите часове. Звездата на “канарите” и на националния ни отбор се е подложил на обстойните медицински прегледи днес, които са показали една от най-тежките и неприятни контузии сред футболистите.

“Тодор Неделев ще пропусне оставащите мачове до края на настоящия сезон. Това установи направеният преглед, който констатира скъсана предна кръстна връзка. Още в утрешния ден капитанът на “канарчетата” ще претърпи операция, а очакваният срок за възстановяване е около шест месеца”, информираха от клуба.

Това е повече от ужасна новина за новия треньор на “жълто-черните” Азрудин Валентич. Босненецът посети тима днес в “Коматево”, а утре се очаква да бъде представен. След това подготовка ще започнат и новите футболисти, които лично той е довел. Днес те не се появиха за заниманието, което беше изгледано от Валентич. Сред новите играчи е ясно, че ще има и национал на Северна Македония, който е бивш играч на месния гранд от Скопие – Вардар.
А самият Валентич беше доведен от бъдещия собственик Антон Зингаревич, който обаче все още не е подписал документите за купуването на клуба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx