> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков сдава акциите на Левски на 24 май


0
0
492

Наско Сираков трябва да произнесе нова пламенна реч, свързана със собствеността на клуба, като това отново ще е на 24 май и отново ще е на Могилката. Именно на тази дата преди година легендата на клуба се просълзи и обяви, че Левски скоро ще има нов собственик, който ще налее милиони долари в клуба. По-късно се разбра, че става дума за англичанина Джо Диксън. Преговорите между двете страни обаче завършиха с крах.

Сега идеята е коренно различна и се казва “Левски на левскарите“. Учредяването на сдружението, чийто идеолог е Станимир Стоилов, трябва да стане днес, а по-късно да излезе и регистрацията. Целта бе обявена неколкократно – Сираков да сдаде акциите на привържениците. Датата 4 май не е избрана случайно, това е рождението на Георги Аспарухов, а на 24 май пък е основан клубът.

Целта е Сираков да остане пазител на акциите, както сам се изразява, но и на хартия те да са в ръцете на левскарите, пише “Тема спорт”. Ще бъде обявено и как точно ще става членуването в “Левски на левскарите” и как точно ще се гласува и избира всеки следващ президент на клуба. Самият Сираков обясни, че около 30% от неговите акции могат да преминат в друга собственост само с изричното съгласие на Константин Папазов.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx