> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Напрежение между Златан и ЛеБрон


0
0
306

ЛеБрон Джеймс не подмина критиките на Златан Ибрахимович и отвърна на атаките на шведа. Звездата на Лос Анджелис Лейкърс обяви, че никога няма да остава безучестен към хора, на които може да помогне. Така великият баскетболист отвърна на футболиста на Милан, който заяви, че Крал Джеймс трябва да се фокусира върху баскетбола и да остави политиката на хората, които са най-добри в това.

“Никога няма да си затворя устата за неща, които не са наред. Аз винаги ще защитавам моите хора и винаги ще говоря за равенството, социалната справедливост, расизма, потискането на избирателите и нещата, които се случват в нашата общност. Защото в един момент бях част от нея и видях от пръв поглед нещата, които се случваха. Група от над 300 деца в училището ми преминава през същото и те имат нужда от глас. Аз съм техният глас и използвам платформата си, за да продължавам да хвърлям светлина върху всичко, което се случва. Не само в моята общност, но и в тези в нашата държава и по света”, заяви ЛеБрон.

Няма абсолютно никакъв начин да спра да говоря и да се придържам единствено към спорта, защото разбирам с каква платформа разполагам и знам колко мощен е гласът ми. Нека той (Златан) попита Рене Монтгомъри дали щях да млъкна и да дриблирам. Тази красива чернокожа жена днес е част от групата на собствениците на баскетболния отбор в Атланта Дрийм.

Забавното е, че през 2018-а същият този човек говореше за расизъм спрямо фамилията си – Ибрахимович, защото тя не е обичайната за Швеция. Обясняваше, че е бил нападан в родината си заради нея, нали така? Сбъркал е човека, с когото е тръгнал да се занимава. Аз си пиша домашното”, беше отговорът на звездата на НБА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments