> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наполи оглави класирането на Серия А


0
0
229

Наполи постигна изключително ценен успех при гостуването на Лацио с 2:1 в мач от 27-ия кръг на италианската Серия А. На „Олимпико“ всичко най-любопитно се случи след почивката. Лоренцо Инсиние откри резултата в 62-ата минута след асистенция на влезлия от пейката Елиф Елмас. „Орлите“ обаче стигнаха до изравнително попадение чрез резервата Педро в 88-ата минута, но в четвъртата минута на добавеното време Фабиан Руис донесе трите точки за неаполитанците след подаване на Инсиние. Така неаполитанците взеха частичен реванш пред феновете след отпадането от Лига Европа от Барселона.

По този начин възпитаниците на Лучано Спалети се изкачиха на върха в класирането с 57 точки – със същия актив на втора позиция е Милан. Трети е действащият шампион Интер, който е с 55 пункта, но и с мач по-малко от двата си преки конкуренти за титлата. Лацио е на седма позиция с 43 точки, на точка от градския съперник Рома и Аталанта, които са съответно шести и пети в таблицата.

“Показахме добра игра, доминирахме през първото полувреме. През второто полувреме отстъпихме инициативата и платихме цената за това, пропуснахме този гол в самия край на мача. Въпреки това, ако преди три месеца всички смятаха, че Наполи е непреодолим съперник за нас, имахме отлични шансове и повече шансове за гол. Трябва да се научим как да четем играта, за да постигнем резултати. Въпрос на детайли, защото играхме добре и не заслужавахме да загубим“, коментира треньорът на Лацио Маурицио Сари.
В следващия кръг Лацио гостува на Каляри, докато Наполи приема Милан в директен сблъсък на върха.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx