> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

“Найк” скъса договора с Неймар заради секс скандал


0
0
337

“Найк” скъса договора с голямата футболна звезда Неймар заради секс скандал. Двете страни прекратиха контракта, който е на обща стойност около 92 милиона евро, а в последствие бразилецът подписа с “Пума”.
Отношенията с Неймар, който наскоро преподписа с ПСЖ, бяха прекратени през септември миналата година, но тогава големият американски бранд не посочи причина за решението, въпреки че от договора оставаха цели девет години. Бразилецът си партнираше с “Найк” в продължение на 15 години преди сделката да се разпадне.

Сега бяха направени скандални разкрития от американците, които обвиняват Неймар в сексуално посегателство върху тяхна служителка.
Тя твърди, че през 2016-а бразилският нападателя я е накарал да му прави орална любов в хотелска стая в Ню Йорк. Неймар е свалил бельото си и е блокирал пътя й, при опитът на момичето да излезе от стаята. След това я е гонил по коридора.

Неймар отрече обвиненията, но причината за прекратяване на договора е, че не е съдействал на разследващите. В крайна сметка самата проверка на независимите разследващи и адвокати не е довела до резултат.
Впоследствие Неймар подписа най-внушителния индивидуален договор с “Пума”, който прибавя към банковата му сметка около 25 милиона евро на година.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments