> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Надъхват Левски с огромни бонуси за победа над ЦСКА


0
0
307

Футболистите на Левски ще заработят добри пари при победа във финала за купата срещу ЦСКА. Битката за трофея е в неделя от 17:00 часа на Националния стадион. При успех отборът ще си раздели премията, която генералният спонсор на надпреварата дава, а тя ще е в размер на над 100 хиляди лева, пише “Тема спорт”. Отделно от това големите рекламодатели на “сините” също са заявили, че ще отпуснат бонуси. Отборната премия на ЦСКА е в размер на 300 хиляди лева, в този диапазон се очаква да бъде и тази на Левски.

Казино Сезам (Sesame) пък излезе със специална кампания към феновете.

Дори и да не завоюват отличието, играчите на Станимир Стоилов ще могат да си докарат прилични допълнителни приходи. Такива ще има при класиране за Лигата на конференциите през първенството. Играчите вече са уведомени за това решение от ръководството.

От началото на 2020 година насам бонусите са рядко срещано явление на „Герена“. Причината е изключително тежкото финансово положение, в което бе изпаднал клубът. През тази пролет футболистите все пак са получили “поощрителни плащания“ за добрите си игри. Спонсор пък отпусна отборен бонус за елиминирането на Лудогорец в полуфиналите за купата.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx