> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри се закани на Черно море


0
0
493

Победителят от мача между Левски и Черно море ще бъде категоричен фаворит за четвъртото място в първенството и съответно участие в баража за Лигата на конференциите. Това мнение изрази старши треньорът на “сините” Станимир Стоилов, като той самият предупреди футболистите си, че нямат право да разочароват привържениците на отбора с лоша игра или липса на концентрация

Левски и Черно море са с равни точки на четвъртото място, като до края на сезона има общо три кръга.

“Трябва да бъдем максимално концентрирани и да изиграем добър мач, който евентуално да ни донесе победа. Който спечели, ще има голямо преимущество до края на първенство. Предния път победихме Черно море, но това не ни успокоява. Те са сред най-постоянните и най-стабилни отбор в първенството. Имат си стил и не го променят, но мен повече ме интересува Левски. Държа моят отбор да играе добре и да показва качествен футбол”, заяви Стоилов на пресконференция преди мача. А преди мача шефовете на Левски ще направят среща с феновете.

За Левски със сигурност няма да играе откритието на сезона Уелтън Мело, който натрупа жълти картони и предпочете да ги чисти в първенството, вместо във финала за Купата. Наказан е и Марин Петков, но Стоилов твърди, че така или иначе е щял да запази двете си крила.

“Имаме достатъчно футболисти, въпреки че имаме и наказани. Те обаче така или иначе нямаше да играят днес. Имаме футболисти и за една, и за втора, и за трета схема. Не е толкова важно в каква постройка ще играеш, важно е как ще се представиш на терена. Поведението на нашия отбор ще бъде същото, каквото беше и в София”, продължи треньорът на Левски.

“Трябва да играем така, както играем през целия полусезон. С наближаване на финалните мачове може и да не сме максимално концентрирани, но се надявам това да не се случи. Не искам да се извиняваме с това, че ни предстои финал. Имаме ангажимент към привържениците ни, а и във Варна имаме голямо фенско присъствие. И в този мач всичко под максималните ни възможности ще бъде неприемливо”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx