> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри предупреди: Всеки трябва да се съобразява с Левски


0
0
396

Станимир Стоилов предупреди, че всеки трябва да се съобразява с Левски. Треньорът визира сътресенията в БФС. В петък Димитър Бербатов проведе конгрес и беше избран за президент, но тези избори няма как да са легитимни. Реално шеф на футбола ни си остава Боби Михайлов, а Митко ще се надява на съда да бъде вписан, но това няма как да стане.
А Мъри говори след домакинската победа с 1:0 над Локо Сф. На “Герена” точен единствено и дебютно беше Илиян Стефанов (36).

“Заслужена победа. Имахме много ситуации. Още до 15-20 минута трябваше да сме решили мача. Имахме на моменти колебания в контрола на топката, но пред нашата врата нямаше никакви ситуации. В атака трябва да подобрим завършващия удар. Добър мач, но като класа трябва да се подобряваме.

Твърде рано е да правим генерални изводи – да укоряваме или хвалим някого. Илиян Стефанов е на терена да помага, да вкара гол. Можеше да отбележи още един. Когато отбележиш, придобиваш самочувствие. Трябва да се стремят към развитие.

Предните паузи не ни се отразиха добре, имахме колебания. Тъкмо набрахме скорост, а сега пауза. Чудим се как да уплътни тези две седмици, но такъв е календарът, няма какво да направим. След паузата винаги ме притеснява първия мач”, каза Стоилов, който коментира по следния начин разправиите между Михайлов и Бербатов за шефското кресло на БФС.

“Във футбола винаги има някакви интереси. Всеки президент трябва да има уважение и да се съобразява с Левски, защото сме най-големият клуб. Който и да е президент, нямаме притеснения от тази гледна точка”, разкри треньорът на “сините”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx