> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мощен Тотнъм разпиля Бърнли (видео)


0
0
325

Тотнъм разби гостуващия Бърнли с 4:0 в мач от 26-ия кръг на Висшата лига. Така “шпорите” взеха малък реванш пред феновете заради слабите резултати последно време. В пет мача от шампионата тимът на Жозе Моуриньо беше с четири поражения и сериозно се отдалечи от местата, даващи им право на участие в Шампионска лига есента.

Сега само след 30 минути игра домакините вече имаха комфортен аванс от три гола, след като Гарет Бейл (2), Хари Кейн (15) и Лукас Моура (31) се разписаха. В началото на втората част уелският национал удвои головата си сметка и покачи на 4:0.

На “Тотнъм Стейдиъм” домакините поведоха с първата си голова ситуация. Кореецът Хьон-Мин Сон центрира отляво, а Гарет Бейл от непосредствена близост прати топката в мрежата. Уелсецът бе оставен абсолютно непокрит, а защитниците на Бърнли изглеждаха сигурни, че ще последва намеса на ВАР, която да отмени попадението заради засада. Такава намеса обаче не последва.
В 15-ата минута логичното се случи и Тотнъм поведе с 2:0. Кейн овладя дълго подаване отляво на атаката, навлезе в наказателното поле и с мощен удар в близкия ъгъл изненада Ник Поуп.
Малко след 30 мин. игра всичко в този мач приключи. Моура се възползва от неразбирателство в защитата на Бърнли и прати топката в мрежата на Поуп за трети път от началото на мача. Десет минути след старта на втората част Хьон-Мин Сон комбинира с Гарет Бейл, който овладя в наказателното поле и направи преднината на тима си непреодолима за съперника.
След категоричния успех Тотнъм заема осмото място в класирането с 39 точки, докато Бърнли е 15-и с 28.

Снимка: facebook.com/TottenhamHotspur

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments