> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Моуриньо се заяде с Ливърпул


Моуриньо се заяде с Ливърпул

0
0
371

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се заяде с шампиона Ливърпул, като постави под въпрос дали “червените” имат криза с контузени играчи преди гостуването на неговия тим на „Анфийлд“ в сряда.
Шампионите имат известен брой травмирани в лицето на Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Диого Жота и Тиаго Алкантара, докато защитникът Жоел Матип остава под въпрос за сблъсъка с лидера в Премиършип. Но Моуриньо вярва, че Матип ще играе на „Анфийлд“ и че Ван Дайк е единственият ключов отсъстващ, като Джердан Шакири и Джеймс Милнър също са в лазарета. Запитан относно проблемите с контузени играчи и тима, на който Ливърпул очаква да заложи, португалецът отвърна:
„Мисля, че Алисон не е контузен. Трент Александър-Арнолд и Фабиньо също. Андрю Робъртсън не е контузен. Джордан Хендерсън не е контузен. Жоржиньо Вайналдум не е контузен. Мохамед Салах не е контузен. Роберто Фирмино не е контузен. Садио Мане не е контузен. Ван Дайк е контузен и той е много добър играч, разбира се. Но дайте ми списъка с контузени играчи на Ливърпул и сравнете този списък с травми с най-добрия състав на Ливърпул.
Мога да ви кажа за много контузени играчи в Тотнъм. Две деца са с травми в тима до 16 г., две в отбора до 21 г. и три до 23 г. Ерик Ламела и Джафет Танганга също са с контузии, ето ви списък с травмирани играчи. Но контузен ли и е Юго Лорис? Не. Тоби Алдервейрелд? Не. Ерик Дайър? Не. Серхио Регилон? Не. Хари Кейн? Не. Лукас Моура? Не. Така че кои са контузиите? Това са нормални травми. Джеймс Милнър е контузен, Ламела е с травма и всеки клуб сега има контузени играчи. Ливърпул има голяма травма, която е Ван Дайк“, заяде се в своя си стил скандалният мениджър.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx