> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Монреал продължава да лети и във втори кръг


0
0
258

  Отборът на Монреал Канейдиънс спечели срещу Уинипег Джетс с 5:3 при гостуването си в мач №1 на серията от втория кръг на плейофите за Купа Стенли. Гостите използваха инерцията натрупана от обрата срещу Торонто Мейпъл Лийфс в първи кръг, където елиминираха съперника въпреки, че губеха в един момент с 1:3 в поредицата. Уинипег, които не бяха играли цели девет дни след като преодоляха набързо Едмънтън Ойлърс с 4:0, по-трудно влязоха в двубоя от своите съперници, които на високи обороти отбелязаха 2 гола още в първите 5 минути на двубоя.

 Попаденията за успеха станаха дело на Йеспери Котканиеми, Ерик Стаал, Ник Сузуки, Брендън Галахър и Джейк Евънс, като вторият записа и една асистенция към актива си. С по две подавания се отличиха Джоел Едмъндсън и Джеф Петри, а на вратата Кери Прайс направи 27 спасявания за петата си победа от началото на елиминациите.

 За домакините точни бяха Адам Лаури, Дерек Форбърт и Кайл Конър. Стражът и носител на трофея Везина за най-добър вратар през миналия сезон Конър Хелебюк направи каквото можа и спаси 28 от 32 удара към вратата си, но с това не успя да продължи печелившата серия на своя тим в плейофите.

 Уинипег Джетс ще имат възможност да изравнят резултата в серията, при успех в мач  №2, когато отново ще са домакини на Монреал в събота от 02:30 часа българско време.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments