> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Марков набързо отрече за обединение на двете ЦСКА


0
0
367

Пламен Марков набързо отрече възможността да се обединят с ЦСКА 1948. Изпълнителният директор на ЦСКА се включи изненадващо в официалната пресконференция на “червените” за Черно море, на която беше обявено, че ще участва само треньорът Бруно Акрапович. Марков уточни, че не се е виждал със собственика Гриша Ганчев, а футболистите приемат ситуацията. Двамата обаче са имали телефонен разговор, след като сутринта Марков призна, че може сътресенията на “Армията” да са продиктувани от бъдещо обединение на двата клуба.

Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които изобщо не е ставало въпрос. Отдавна съм избрал кое е истинското ЦСКА и никога не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб. Аз не съм виждал господин Ганчев от последния ми разговор с него.
Естествено, че имахме среща с футболистите. Обяснили сме им цялата ситуация. Всичко е спокойно и се надявам господин Акрапович заедно с щаба да продължат по същия начин работата си в отбора. След като е обявено, естествено, че ще има Общо събрание, но какво ще се обсъжда не съм запознат”, каза бившият селекционер на България.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments