> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Юнайтед има нужда от основен ремонт


0
0
210

Временно изпълняващият длъжността мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че е нужен основен ремонт, за да може тимът отново да се бори за челните места в класирането на Висшата лига.

Във вторник “червените дяволи” претърпяха унизително поражение с 0:4 като гост на кръвния си враг Ливърпул и шест кръга преди края на сезона остават само с теоретични шансове за атака на четвъртото място в класирането. Феновете на отбора пък отново призоваха собствениците – американското семейство Глейзър – да продадат клуба.

“Каквото съм казал на играчите в съблекалнята, трябва да си остане там. Но през първото полувреме просто не бяхме на терена. Не успяхме да спечелим нито една спорна топка до почивката, а в повечето игрово време бяхме просто зрители. Ако играеш така срещу отбор като Ливърпул, става много трудно”, каза Рангник.

Очаква се до дни Манчестър Юнайтед да обяви официално назначаването на холандеца Ерик тен Хаг, който ще бъде натоварен със задачата да върне славата на “червените дяволи”. Според Рангник това няма да е лесна задача, но добрата новина за наследника му е, че ще може да гради от основи, които сам е положил.

“Всеки собственик трябва да анализира ситуацията. Но този анализ не е труден. Отборът се нуждае от преизграждане”, каза Рангник.

Пол Погба, Единсон Кавани, Джеси Лингард и Хуан Мата са с изтичащи договори. Неманя Матич също ще напусне клуба, а Рангник разкри, че Тен Хаг може да привлече до десет нови футболисти.

“Когато не можеш да задържиш топката, не можеш да поставиш противника под напрежение. Не успявахме да атакуваме, Нямахме смелостта да атакуваме. Изглеждаше така, сякаш ни е страх да не ни надиграят. През второто полувреме изглеждахме малко по-добре. Но, повярвайте ми, за мен и моя екип е страшно унизително и неприятно да трябва да провеждаме пресконференции като тази. Просто трябва да признаем, че противникът беше по-добър от нас”, добави германецът.

“Не искам да обвинявам никого. Нито играчи, нито някой друг. Просто трябва да видим с какъв състав разполагаше Ливърпул. Той показва какво качество имат играчите и какъв отбор са изградили, работейки заедно с Юрген Клоп през последните шест години. Бих казал, че те имат отбор, в който има 25 болида от Формула 1“, завърши Рангник.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx