> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Сити ще плаща по 90 млн. паунда на година на Меси


Манчестър Сити ще плаща по 90 млн. паунда на година на Меси

0
0
416

Манчестър Сити вече е готов да плаща високата заплата на Лионел Меси. Настоящият договор на аржентинеца с Барселона изтича в края на този сезон и от януари той свободно може да преговаря с клубове, имащи интерес. 33-годишният 6-кратен носител на “Златната топка” взима впечатляващите 7,45 млн. паунда на месец и мнозина в Каталуния искат той да намали финансовото си възнаграждение.
Според английския вестник “Дейли Стар” Сити са готови да плащат високата заплата на Бълхата в опит да го привлекат на “Етихад”. Това означава, че арабските милиардери ще трябва а вадят по точно 89,4 млн. паунда на година, ако успеят да привлекат суперзвездата на модерния футбол. Освен Сити, Пари Сен Жермен също има интерес към футболиста на Барселона предвид възможността той да се събере отново в един отбор с добрия си приятел Неймар. В Италия също се смята, че Интер и Ювентус искат играча, но надали могат да си позволят да покриват финансовите му претенции.
А на терена изглежда, че Пеп Гуардиола има нужда от подобряване на атакуващата мощ, защото изненадващо Сити завърши 1:1 с новака Уест Бромич в мач от междинния кръг на Висшата лига. Срещу предпоследния в класирането в играта на “гражданите” липсваше ритъм и скорост и те не създадоха много голови положения. Илкай Гюндоган откри резултата в 30-ата минута с първия си шампионатен гол от близо година. Малко преди почивката след автогол на Рубен Диас гостите изравниха. Това сложи край на серията на Сити от 6 поредни мача във всички турнири без допуснат гол. “Сините” останаха на шесто място и изостават на пет точки от лидерите Тотнъм и Ливърпул, които излизат довечера в супердербито на кръга.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx