> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Ганев обеща $1 млн. на волейболните национали


0
0
397

Любо Ганев обеща, че играчите от националния отбор ще си разделят 100% от наградния фонд от Лигата на нациите. Единственото условие е “лъвовете” да я спечелят. Президентът на Българската федерация по волейбол каза, че целта пред момчетата на Силвано Пранди е шесто място, като при успех те ще си поделят 50% от наградата. Той говори по време на награждаването на представителния тим за “Отбор на януари”. “Лъвовете” заслужиха наградата, след като с 4 безупречни победи се класираха за участие на Европейското първенство.

“Поздравявам треньорският щаб и отбора за постигнатите резултати. Това беше първата цел, която си поставихме. През тази година има много състезания, на които ще участваме и се надявам на още успехи.
Поставих им мотивираща задача, защото много от отборите ще дойдат с по-слаби състави заради Олимпийските игри
. Целта е да се класираме на шесто място. Обещахме им, че 50% от наградата ще бъде разпределена между играчите и треньорския щаб. Ако станат шампиони тогава 100% са изцяло за тях. Това е перфектна възможност. Надявам се отново момчетата да подходят максимално отговорно. Да не забравяме, че имаме още две важни надпревари – Европейското първенство за жени и Световното първенство за младежи под 21 години. Последното ще се проведе в София – в новата зала на Левски. Надяваме се воденият от Найден Найденов тим също да направи добро класиране. Винаги си поставяме високи цели. Да си пожелаем всички да са здрави”, обяви Ганев в пресклуб “България”.

Имаме нужда от герои. Това са хората, които играят, а не, които управляват. Върху това сме акцентирали нашите усилия. Целта на женския национален отбор е да спечели Златната лига в България, а след това да се представи добре на Европейското първенство, а това, което имам предвид е да играят финал”, обясни легендарният волейболист. Той мотивира финансово националите, защото България няма да участва на Олимпиадата в Токио.

Снимка: volleyball.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments