> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец с категорична победа в Стара Загора, дръпна с осем точки на върха


0
0
1134

 Отборът на Лудогорец победи като гост Берое с 4:1 и дръпна с осем точки на върха с Първа Лига. Така тимът от Разград се възползва по най-добрият начин от равенството 0:0 между преследвачите ЦСКА София и Локомотив Пловдив и увеличи преднината си и пред двата отбора.

  Попаденията за Лудогорец бяха дело на  влезлият като резерва Елвис Ману (на два пъти), румънския голаджия Клаудиу Кешеру и Кирил Десподов. За Берое се разписа Иван Минчев.

 Срещата започна по най-щастливия начин за Лудогорец и те успяха да поведат още в 4-тата минута чрез Клаудиу Кешеру. До края на първото полувреме и двата отбора не успяха да пробият защита на противника си.

 В 53-тата минута Берое успя да изравни благодарение на Иван Минчев. По-късно старозагорци имаха възможност да поведат, но шансът не беше на тяхна страна. Вместо това влезлият само три минути преди това като резерва Елвис Ману успя да се разпише в 62-рата минута и отново да даде предимство на тима от Разград. Отново той сложи точка на спора с втория си гол в мача, който реализира в 82-рата минута. По-късно Ману записа и асистенция при четвъртия гол на Лудогорец, чиито автор Кирил Десподов, минута преди края на редовното време.

 След загубата Берое продължава да заема петото място в класирането с 32 точки, на 6 зад Арда Кърджали, които победиха в този кръг Черно Море с 1:0 като домакин, а ЦСКА 1948 са на 4 зад тях, като те също загубиха по-рано днес при гостуването си на Етър с 1:3.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments