> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец става шампион за 4-и път днес!


Лудогорец става шампион за 4-и път днес!

0
0
284

Дата: март 22, 2015

Лудогорец на практика още днес може да стане за уникалния 4-и пореден път шампион  на България. „Орлите“ на Георги Дерменджиев ще опитат да се възползват от поредната грешка на ЦСКА и да се откъснат на цели пет точки от своите основни конкуренти. В следващия кръг пък разградчани приемат разнебитения тим на ЦСКА и им трябва дори реми, за да обезмислят първенството до края!

Задачата на разградчани днес обаче няма да бъде никак лесна, тъй като техен опонент ще бъде непредсказуемия тим на Ботев (Пд). Самочувствието в лагера на „канарите“ е приповдигнато,  след като в последния кръг от редовния шампионат надвиха ЦСКА с 2:0, хващайки последния влак за така заветните Топ 6.

Има голяма вероятност домакините да излязат с част от резервите си. Георги Дерменджиев смята да даде почивка на българските национали, за да бъдат достатъчно свежи за предстоящата европейска квалификация на България срещу Италия. Гостите от Ботев няма да разчитат на контузения Чико Цветанов. Добрата новина за пловдивчани е свързана със завръщането на Цветелин Чунчуков и Мариян Огнянов. Главен арбитър на срещата ще бъде Станислав Ставров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments