> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се цели в групите на Шампионската лига


0
0
342

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че клубът изпраща един страхотен сезон, а основната цел пред клуба е да попадне в груповата фаза на Шампионска лига. Румънецът изрази радостта си след шампионатната победа над ЦСКА с 5:0.

“Голяма е еуфорията при нас. Радвам се, че момчетата направиха страхотен мач. Победихме основния ни съперник в шампионата. Имаме качествени, млади, добри и опитни футболисти. Сигурен съм, че ако ЦСКА нямаше толкова проблеми, нямаше да ни е толкова лесно”, сподели пред БНТ Моци.

Бившият бранител на разградчани твърди, че е трудно играчите да дадат всичко от себе си във всички турнири, като приоритет за “орлите” са срещите в първенството и в евротурнирите.
“Направихме страхотен сезон. С малко късмет можехме да се класираме и за групите на Шампионска лига. Този отбор отстрани Олимпиакос и стана шампион месец преди края на първенството. За Купата на България не се получават нещата. От 10 г. съм в Лудогорец. Само веднъж съм печелил купата и веднъж сме били на финал. Тежко е да се фокусираш и върху купата. Нормално е да се фокусираш върху първенството. Футболистите хвърлят всичките си сили в първенството и в евротурнирите”, допълни той.

Техническият директор на клуба коментира и подмладения облик на тима.
“Направихме една голяма крачка, тази година отборът е сред най-младите ни състави в последните 10-15 години. Сменихме доста футболисти. Взехме нови и млади футболисти, които се нуждаят от адаптация. Основната ни цел е да се класираме в Шампионска лига. Важно е да изградим добър отбор, който да се бори с големите имена в Европа. Ръководството вярва на треньора. Гладен е за успехи. Ще стигнем до големи успехи заедно. Той дойде в деликатен период, тогава сменихме 5-6 футболисти. Той успя да построи колектив”, поясни той.

Моци казва, че ролята на технически директор е много по-трудна от предишната му позиция в клуба.
“Всичко върви добре. Има много опитни хора, от които се уча. Има доста неща, върху които трябва да работя. Работата на терена и работата в офиса нямат нищо общо. Преди казвах, че не е тежко да си в офиса, но сега твърдя, че е много по-тежко, защото като технически директор работя с много повече хора. Когато дойдох в България не мислех, че ще продължа толкова дълго да съм с Лудогорец. Видях, че нещата са както трябва. Още не мога да повярвам, че прекарах 10 години в Разград. Чувствам се като вкъщи. Семейството ми е тук от самото начало. Чувствам се много добре тук”, завърши румънецът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx