> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец мина лесно през „Овча купел“


Лудогорец мина лесно през „Овча купел“

0
0
285

Дата: март 14, 2015

Лудогорец разгроми с 3:0 Славия като гост в мач от 22-ия кръг на „А“ група, а успехът гарантира първото място на разградчани след края на редовния сезон. Резултатът бе открит от Фабио Ешпиньо след половин час игра, а останалите две попадения бяха реализирани от Христо Златински и Върджил Мисиджан в даденото от рефера продължение на мача. Срещата можеше да завърши и по друг начин ако Димитър Везалов не бе изпуснал уникална възможност за изравнителен гол в 89-ата минута, когато не успя да вкара от 5-6 метра.

В 6-ата минута Ангуло проби и центрира отляво към Дани Абало, който стреля силно от границата на наказателното поле, но след рикошет топката излезе в аут. Две минути по-късно разградчани като по чудо не откриха резултата. След центриране отдясно Александър Александров остана абсолютно непокрит на 5-6 метра пред голлинията, но централният защитник направи по-трудното и вместо в мрежата стреля високо над вратата.

В 31-ата минута Лудогорец откри резултата. Вандерсон пусна към Абало, който центрира остро по земя към Фабио Ешпиньо, който изпревари Везалов и от пет метра вкара в мрежата на белите – 1:0 за Лудогорец. Малко по-късно Терзиев бе близо да вкара втори гол за своя отбор, след като засече с глава центриране от корнер на Златински, но изстрелът му мина покрай десния страничен стълб.

Десет минути преди края на редовното Василев стреля опасно, но над вратата. Секунди по-късно отново таранът на белите бе замесен в добра атака отляво, когато центрира прострелно, но негов съотборник закъсня и не успя да засече топката. Малко преди тази ситуация наставникът на гостите Георги Дерменджиев включи в игра Мисиджан, който до края на срещата стана главно действащо лице. До неговото влизане Славия имаше леко предимство, но с появата на холандеца нещата се промениха.В 86-ата минута той навърза няколко противникови бранители и излезе очи в очи с Георги Петков, но стреля в тялото на стража на столичани.В 89-ата минута Славия като по чудо не изравни. Крумов проби и центрира отдясно към абсолютно непокрития Везалов, който от пет метра не уцели топката с глава, а с ръка и тя излезе в аут.

Този пропуск се оказа фатален за Славия, тъй като в ответната атака белите инкасираха втори гол. Мисиджан нахлу отляво в наказателното поле и бе задържан, а Златински реализира отсъдената дузпа. Малко преди да изтече даденото от рефера продължение много дейния Мисиджан за пореден път направи за смях отбраната на Славия и с топовен шут от 8-9 метра оформи крайното 3:0 за Лудогорец.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments