> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо Пд ще си партнира с аржентински гранд


0
0
350

Локомотив Пловдив ще подпише договор за сътрудничество с аржентински клуб. „Черно-белите“ ще си партнират за в бъдеще с Индепендиенте. От известно време славният клуб от Буенос Айрес поддържа отношения с Локо, но сега двата клуба са започнали разговори за официално обвързване.

До този ход се е стигнало при посещението на Христо Крушарски в Аржентина. Собственикът на „черно-белите“ бе в Южна Америка за празниците и се срещна с ръководните фактори в клуба.
През есента на миналата година Крушарски и тогавашният треньор на тима Бруно Акрапович бяха в Бразилия за сътрудничество с Крузейро. Босненецът обаче изненадващо напусна, за да поеме ЦСКА, като напрежението между двата клуба след този транссфер доста нарасна.
Така Локо може да се обвърже с два клуба от Южна Америка, припомня пловдивският сайт plovdivderby.com, като бъдещите планове включват взаимоотношения между школите.
Както е известно, Индепендиенте е клубът с най-много спечелени Копа Либертадорес – 7, които са изковани във всичките седем финала на “червените”. Именно затова прякорът на клуба от Аваланеда е “Кралят на купите”.

В същото време Локо продължава лагера си в Поморие. Днес предстои изиграването на поредната контрола – срещу Берое в Стара Загора.
В тима все още няма нито едно ново попълнение, което притеснява наставника Александър Тунчев, който заедно със спортния директор в клуба – Георги Иванов-Гонзо, не спира да гледа чуждестранни играчи. Двама вече изкараха неуспешни проби на “Лаута”, чакат се нови двама в следващите дни.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments