> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо Пд взима национал на Перу


0
0
956

Локо опитва да хвърли сериозна трансферна бомба. Според перуанското издание Libero.pe със „смърфовете“ преговаря националът на „инките“ Паоло Уртадо. Той е на 30 години, може да играе като крило и нападател и има сериозните 37 мача и 3 гола за националния тим на Перу. Записал е един двубой на Мондиал 2018 – при успеха с 2:0 над Австралия. Трети е с „инките“ на Копа Америка през 2015 г.

Той има доста сериозна визитка, като кариерата му започва в Алианса Лима. Отдаван е под наем в Хуан Аурих, а през 2012 г. подписва с португалския Пасош Ферейра. Там се утвърждава и прави сериозно впечатление, макар и да има кратък период под наем в Пенярол, през 2015 г. е купен от Рединг. Английският Чемпиъншип обаче явно не е неговото място и бързо се връща в Португалия, само че във Витория Гимараеш. Там остава до 2018 г., когато е трансферът му в елитния турски Коняспор. Напуска през тази зима, след като е титуляр само в 2 мача през есента.

А Локо Пд търси подкрепления в атака. До момента през зимата „смърфовете“ привлякоха само двама нови – английският бек Конър Руан, както и синът на спортния директор Георги Иванов-Гонзо – Александър. Той парафира след успешни проби. Още преди да е свършил есенния полусезон от „Лаута“ със скандал си тръгна Анте Аралица, понастоящем в румънския Херманщад. Друг нападател – Кенан Муслимович, пък бе освободен и парафира с нискоразредния германски Донаущауф. Така в момента треньорът Александър Тунчев може да разчита на върха на атаката само на Георги Минчев, Димитър Илиев и Гонзо-младши.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments