> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул трогна целия свят с жеста към Роналдо


0
0
317

“Жестът, за който целият футболен свят говори”. Така “Би Би Си” описа трогателния момент от дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, засвидетелствал подкрепа към скърбящия Кристиано Роналдо.
Португалецът, който загуби едно от близначетата си при раждането им часове преди най-големия мач в английския футбол, не присъства на стадиона, но отново бе централна фигура.

В седмата минута (препратка към номера на Кристиано) на “Анфийлд” домакини и гости по трибуните започнаха бурно да подкрепят с ръкопляскане Роналдо, придружено с окуражаващи скандирания. И това на сблъсък между отбори, които, меко казано, не питаят особена любов един към друг.

Кадрите от трибуните веднага се превърнаха в топ новина, измествайки дори разгромното 4:0, което момчетата на Юрген Клоп причиниха на “Червените дяволи” на терена. Самите играчи също носеха черни ленти, за да покажат съпричастност с мъката на Кристиано.

“Макар Юнайтед и Ливърпул да са двете страни на най-голямото съперничество в английския футбол, между двата клуба се пази дълбоко вкоренено уважение и това беше подчертано от минутата аплодисменти, която първоначално беше предложена от феновете на мърсисайдския отбор”, се казва в комюнике на двата гранда.

“Толкова много неща са много по-важни в живота от футбола, съчувстваме на Кристиано и семейството му. Точно такъв трябва да бъде футболът – обединен в ценностите си! Има само едно нещо, което е важно, и това беше демонстрация на класа с подкрепата от трибуните към Роналдо. Всички наши мисли, от момента, в който чухме за това, са с Кристиано и неговото семейство”, сподели Клоп.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx