> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул си намери защитник от Чемпиъншип


0
0
392

Ливърпул се договори с Престън за трансфера на защитника Бен Дейвис. Сделката между двата клуба се очаква да бъде финализирана до края на трансферния пазар, който затваря днес, твърди “Скай Спортс”.
Мениджърът на шампионите Юрген Клоп има остра нужда от нов защитник заради кризата с контузиите на Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Жоел Матип и Фабиньо.

Бен Дейвис се превърна в основен играч на Престър през последните няколко сезона. 25-годишният футболист се намира в последните шест месеца от своя договор с Престън, който се състезава в Чемпиъншип, и това е причината да излезе само 2 млн. паунда на Ливърпул, което е повече от евтино за стандартите в Англия.
Дейвис имаше предварително споразумение със Селтик, но по всичко изглежда, че то ще отпадне и той ще продължи кариерата си на „Анфийлд“. В сделката може да бъде вкаран и младият централен защитник Сеп ван ден Берг, който да замени Дейвис в ариегарда на Престън. Бранителят ще играе под наем до края на сезона в отбора от Чемпиъншип.

Ливърпул всъщност се справя някакси с отсъствието на четиримата, след като е само на 4 точки зад лидера Манчестър Сити. За последно “червените” сломиха Уест Хем насред Лондон. А Клоп не иска да рискува с привличането на скъпоструващ защитник, който от есента може и да не играе на “Анфлийд”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments