> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул пак догони Сити в Англия


0
0
207

Ливърпул успя да се задържи в надпреварата за титлата във Висшата лига след ценна победа. Три кръга преди края на сезона “червените” стигнаха обрат за 2:1 при гостуването си на Астън Вила.
С успеха воденият от Юрген Клоп отбор се изравни с шампиона Манчестър сити, който остава начело заради по-добрата си голова разлика – 89:21 срещу 89:24). “Гражданите” са и с мач по-малко.

Астън Вила поведе още в третата минута с гола на Дъглас Луиш, но след още три Жоел Матип изравни. През второто полувреме Садио Мане донесе победата на тима от Мърсисайд.
В следващия си мач “червените” гостуват на Саутхемптън, а Сити – на Уулвърхемптън по-късно тази вечер.

“Не мисля, че е лесно да спечелиш на този терен. Това е отбор на високо ниво. Всичко, което направиха ни затрудни. Има я тази ситуация. Ако искаме да печелим като гост трябва да се отворим. Те се представиха много добре и ни трябваше време, за да влезем в играта. Резултатът вече беше 1:1. Честно казано бе грандиозно представяне за средата на месец май“, коментира мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.
Той бе запитан и за състоянието на Фабиньо. „Мисля, че ще бъде готов за финала на ФА Къп. Трябва обаче да направим допълнителна оценка на състоянието му“, каза още немецът. Той все още смята, че шампионските амбиции на тима му не са секнали.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx