> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лестър оглави Висшата лига след успех над Челси


0
0
392

Лестър надви Челси у дома с 2:0 в двубой от 19-ия кръг на английската Висша лига. Така “лисиците” оглавиха поне за малко класирането, след като събраха 38 точки, в досегашният лидер Манчестър Юнайтед, който днес гостува на Фулъм, е с 37 т.

На „Кинг Пауър“ „лисиците“ започнаха по-добре и Вилфред Ндиди откри резултата още в 6-та минута, след като бе оставен сам около границата на наказателното поле. Полузащитникът стреля с левия крак, топката се отби от гредата и влетя в мрежата на Едуар Менди. Домакините натиснаха в търсене на втори гол и Джеймс Мадисън уцели страничния стълб след шут с левия крак. От своя страна, гостите рядко застрашаваха стража на Лестър Каспер Шмайхел, който се прояви при опит за центриране на Рийс Джеймс. Закономерно се стигна до 41-та минута, когато Мадисън увенча силната си игра с попадение във втори пореден мач след поредна грешка в отбраната на „сините“. В края на полувремето Джейми Варди остана сам срещу Менди, но се провали при опита си да го прехвърли.

В началото на втората част Джеймс Джъстин можеше да сложи точка на спора с трети гол, но стреля с глава от удобна позиция в аут. Гол на Марк Олбрайтън бе отменен правилно поради положение на засада, а гостите отправиха още няколко точни удара, но само за статистиката. Лестър имаше шансове да стигне до трето попадение на контраатака, докато Челси се разписа в края чрез резервата Тимо Вернер. Голът на германеца обаче не бе зачетен заради засада.

За Франк Лампард и Челси това бе шеста загуба от началото на сезона – тимът е осми с 29 т., а постът на бившия английски национал продължава да се клати сериозно след поредното незадоволително представяне. В следващите си мачове Лестър гостува на Евертън, докато Челси е домакин на Уулвърхемптън.

Снимка: lcfc.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
2 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] три пъти. Това стана, след като във вторник вечерта Лестър надви с 2:0 у дома Челси и оглави таблицата. Сега след 19-ия кръг „лисиците“ останаха трети […]

[…] последно Челси загуби от Лестър, като това е шестата загуба за тима този сезон. Лампард […]

0
Оставете Вашия коментарx