> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Леки съперници чакат Левски и Ботев Пд в Европа


0
0
209

Левски и Ботев Пд имат голям шанс да направят побив в Европа. Родните клубове ще са поставени в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите, ако преди това успеят да отстранят съответно ПАОК и АПОЕЛ (Никозия).
Това е така, тъй като гърците и кипърците имат висок коефициент, който им позволява да са сред поставените дори в плейофа на третия по сила европейски клубен турнир. ПАОК е с коефициент 25.000, а АПОЕЛ – с 18.000.

Ако Левски и Ботев излязат крайни победители от двубоите, то те ще вземат тези коефициенти при жребия за третия предварителен кръг, който ще се тегли на 18 юли – три дни преди първите срещи от втория квалификационен кръг.

Там “сините” и “канарчетата” могат да се изправят срещу тимове като Мура (Словения), Лачи (Албания), Раднички (Сърбия), Будучност (Черна гора), Фола Еш (Люксембург) и Алашкерт (Армения), КуПС Купио (Финландия), Шкендия (Македония) и още няколко подобни тима.

Сред непоставените ще има и няколко по-сериозни имена като Брьондби и Панатинайкос, но те са доста по-малко в сравнение с урната на поставените.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx