> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лейкърс загуби мач №4 и Антъни Дейвис, който се контузи


0
0
182

 Действащите шампиони в НБА Лос Анджелис Лейкърс загубиха у дома мач №4 от Финикс Сънс с 92:100, с което резултатът в плейофната серия бе изравнен на 2:2 победи. По-голямата беда за “Езерняците” обаче бе контузията на една от звездите на тима Антъни Дейвис, който напусна игрището през втората четвърт на двубоя и повече не се върна в игра. Дейвис пострада в предишния мач, но с оглед на важността на двубоя снощи бе решено той да играе. Изглежда обаче състоянието му по-време на двубоя се е влошило рязко и не е ясно дали той ще може да се върне в игра до края на серията с Финикс. Това ще е голям удар за Лейкърс, защото именно Антъни Дейвис бе най-резултатен за тях с по 34 точки и при двете им победи досега срещу “Слънцата”.

 С най-много точки за “Езерняците” в мач №4 се отличи другата звезда на тима Леброн Джеймс. Той записа дабъл-дабъл, вкарвайки 25 точки, 12 борби и 6 асистенции. Той обаче бе единствения от титулярите на шампионите, който записа двуцифрен точков актив. Останалите, които го направиха бяха резервите Марк Гасол, Кайл Кузма и Алекс Карузо, отбелязали съответно 12, 11 и 10 точки. За Гасол това бе най-доброто представяне дотук в серията, като той добави също 8 борби, 3 борби и 2 чадъра. Преди да напусне контузен Антъни Дейвис реализира 6 точки, 4 борби, 3 асистенции, една открадната топки и един чадър за 19 минути игра.

 Най-резултатен за успеха на “Слънцата” бе ветеранът Крис Пол, който приключи с 18 точки, 3 борби, 9 асистенции и 3 откраднати топки. Пол, който се контузи в първата среща след сблъсък с Леброн Джеймс и взе участие в следващите две срещи, но видимо не бе в добра кондиция, сега бе под въпрос за двубоя. За радост на треньора Монти Уилямс ветеранът не само взе участие в срещата, но за първи път от мач №1 престоя повече от 30 минути на игрището, което бе особено важно за победата тази нощ. С по 17 точки за Финикс се отличиха топреализаторът на тима Девин Букър и Джей Краудър. Те имаха и сходство и в другите показатели като реализираха по 7 борби, 5 асистенции за Букър и 4 за Краудър в мача. С дабъл-дабъл 14 точки и 17 борби се отчете центърът Деандре Ейтън, а Камерън Пейн отново бе много полезен от пейката с 13 точки, 4 борби и 4 асистенции. Това бе първа победа като гост в плейофите за Финикс от 9-ти май 2010 година, когато водени от Стив Неш и Амаре Студамайер “Слънцата” спечелиха серията срещу Сан Антонио с 4:0, преди да загубят финала в конференцията от бъдещите шампиони Лос Анджелис Лейкърс на Кобе Брайънт и Пау Гасол.

 Серията отново се мести в Аризона, където “Слънцата” ще се опитат да материализират домакинското си предимство в мач №5, който е насрочен за сряда сутринта от 05:00 часа българско време.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments