> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Легенда на Уелс смята, че Бейл ще успее в Тотнъм


0
0
551

Крис Коулмън смята, че Гарет Бейл ще успее да се наложи в Тотнъм. Халфът вече няколко месеца е при лондончани, които го взеха под наем от Реал Мадрид до края на сезона, но на този етап разочарова. Бившият селекционер на Уелс обаче предупреди, че отписването на Бейл е прибързано.

“Той бе извън игра дълго време и за него е трудно да се върне обратно и да намери своя ритъм. Знаем колко класен играч е. Той може да спечели двубой, да вкара гол от нищото, притежава дълъг пас. Бейл е само на 31 години, така че бих го отписал. Не знам какво е станало в Тотнъм, но познавайки Гарет, много сериозно момче е и обича футбола. Чух коментари, че щял да бъде щастлив на пейката – не и този Гарет Бейл, който познавам. Определено има и някакъв проблем със самочувствието“, започна Коулмън в предаването Monday Night Football.

Под ръководството на Жозе Моуриньо, който вече ссе чуди дали да връща играча в Мадрид, Бейл изигра едва 231 минути във Висшата лига. Коулмън, който бе мениджър на играча в националния отбор между 2012-2017, смята, че нападателят изпитва затруднения с намирането на своя ритъм поради липсата на постоянни игрови минути, но очаква офанзивният футболист да покаже реакция.

Когато бях мениджър на Уелс, той винаги се държеше професионално. Интензивността в Англия е по-различна отколкото в Испания, може би ако Гарет изиграе 2-3-4 поредни мача, ще си върне самочувствието и динамиката в играта. Но за момента това не става, тъй като той все още не е на нивото, на което очакваме да го виждаме”, обобщи Коулмън.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments