> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски уреди нападател на Монтана


0
0
821

Левски уреди централния нападател на Монтана Билал Бари. Всичко между двата клуба е договорено. Мароканският голмайстор също се е разбрал за личните си условия. Договорът му ще за година и половина. Столичани ще платят трансферна сума за правата му, твърди “Тема спорт”. На “Огоста” ще получат 100 хиляди лева за правата на играча.

23-годишният футболист е следен от столичани от доста време. Лично треньорът Славиша Стоянович и неговият помощник Живко Миланов настояват той да бъде привлечен на “Герена”. През януари Левски отправи предложение към Монтана за привличането на Билал Бари, което бе отхвърлено. В навечерието на мача между двата клуба, “сините” направиха нова оферта, която този път задоволи шефовете на “Огоста”.
Билал Бари изигра 11 мача в efbet Лига за Монтана през есента. Той вкара 3 гола и направи 2 асистенции. Нападателят е юноша на Ланс. Бил е преотстъпван в Беркане. Играл е още за румънския Конкордия.
23-годишният нападател попада в плановете на селекционера на националния отбор на Мароко Лусаин Амута.

Днес от 17.00 часаБари ще играе с екипа на Монтана срещу “сините” на “Герена”, а през следващата седмица се очаква да бъде официално представен от Левски.

Снимка: bnr.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments