> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се закани на БФС


0
0
509

Наско Сираков се закани на БФС заради съдийството на мача с Лудогорец, спечелен с 3:2. Собственикът на Левски предупреди, че левскарската общност ще измете всичко. В Разград Хосе Кордоба беше изгонен пресилено, а треньорът Мъри Стоилов получи червен картон след мача, защото влезе да разтървава футболистите. Той смята, че действията на главния съдия Ивайло Стоянов, защото по този начин Мъри няма да води тима в неделя в дербито с ЦСКА.

“Една абсолютна смрад и клоака, която трябва да бъде изчистена. Ние няма да дойдем 50 човека, ние ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко. Това всичко е за пореден път. Провокират ни играчите по цели мачове. 100-процентова дузпа за нас, изобщо не го гледат ВАР. На Хосе Кордоба не му вдигат два картона за неправилно дишане, а за правилно. Ще дойдем за 20 000. Камък върху камък няма да остане”, каза на брифинг Сираков.

“Хай-важният въпрос, който вълнува „Синя България“. Самият факт, че сме двамата тука, отговаря на най-наболелия въпрос през последните часове. Да кажа на всички, че няма опасност Мъри да не е треньор на Левски.
Ако си е тръгнал, аз вече нямаше да съм тук. Аз ще си тръгна преди него. Може да сте сигурни. Не съм изровил земята, за да дойде той треньор, за да позволя по какъвто и да е начин да си тръгне, а аз не”, допълни Сираков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx