> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски представи Попето, който се разплака


1
0
1655

Пелин Попов беше представен като играч на Левски. В залата за пресконференции трикратният Футболист №1 на България пророни сълзи. Той натърти, че самото споменаване на Левски го кара да се вълнува неимоверно.

“Познавам всички и съм щастлив, че със Сочи ще завършим втори или трети. Новият ми клуб е носител на Купата и е много радостно за мен. Цялото семейство е щастливо (б.а със сълзи на очи)”.

“Не искам да плача, но като говорим за Левски ти трепва под лъжичката. Много пъти съм казал, сменил съм много треньори, Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-много. Казват ти неща, които ти помагат за цял живот. Съдбата си знае работата и съм радостен, че така се случи”, каза Попето.

“Първият контакт го осъществихме със Станимир Стоилов през ноември. Не е имало колебания и мисли да приема предложението. Конкретният отговор го дадох края на март началото на април”, заяви още Попов.

“Минаха около 17 години. Знаете, че на 17 години мислиш по различен начин. Тогава съм искал да ми се даде по-бързо шанс. Когато си млад бързаш и кръвта ти кипи. Така се е получило. Моят път съм го извървял удачно. Левски го имаше, когато ме нямаше и ще продължи вечно. Връщам се с амбиция и мотивация, Левски да е силен отбор, да печели титли и купи. Искам да се докажа на ръководителите, защото когато бях дете им се възхищавах. Това е моята мотивация“, добави още той.

„Много неща ме накараха да се върна. Имам много приятели левскари, които ме запознаха. Преди мача с Лудогорец един човек е имал два билета в повече и искал да ги подари, но хората на опашката са искали да си купят билет, за да помогнат. Искам и аз да дам нещо на Левски. Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата. Много ми липсваше. 12 години в чужбина. Това е лагер. Тук ще продължи да е така. Влизам си в същия коловоз, както в чужбина“, каза нападателят..

„Потенциалът на Левски е такъв, че на нито един пост не отстъпваме на нито един отбор. Сигурен съм, че следващият сезон ще изглеждаме по-солидни. Оферти имах. Със сигурност финансовото състояние на Левски не е цветущо, но не съм ги разглеждал другите. Когато Стоилов ти се обади е чест. Позицията ми на терена не сме я обсъждали. За Левски и Стоилов ще направя много повече от това, което правех навън“, добави още той.

Снимка: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx