> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски и ЦСКА 1948 искат Ковачев, а Лудогорец го прати в дубъла


0
0
455

Крилото Светослав Ковачев вероятно остава в Лудогорец през пролетта. Националът ще играе за дублиращия отбор на шампионите. Плевенчанинът има договор с “орлите” до лятото. Той отказва да преподпише контракта си и вероятно ръководството е решило да го накаже с пращане във Втора лига.

Както е известно, крилото е в полезрението на ФК ЦСКА 1948, като и на Левски. Новаците вече се били разбрали с разградчани за трансферната сума и се чака решението на Ковачев.
“Дали сме нашите условия и се надяваме да бъдат приети. Написаното в пресата, че сме се отказали от трансфера, защото Светльо е поставил задължително условие да бъде титуляр в отбора, категорично не отговаря на истината. Няма такова нещо”, заявиха пред “Спортал” от столичния клуб.

От “Герена” пък следят изкъсо ситуацията и не се изключва възможността той да пристигне в тима като свободен агент. “Сините” нямат финансовите ресурси да вземат играча през зимата, но се надяват, че ще могат да го доведат на “Герена” след края на сезона. Интерес към 22-годишния флангови нападател имало от руски клуб, както и от балканска държава. От Лудогорец обаче засега не го пускат.

Миналата година Ковачев игра за Арда, като пролетта беше на терена в 9 мача за първенство, в които вкара два гола. Есента Ковачев бе основен играч на кърджалийци – реализира 3 попадения в 15 срещи в елита. Треньорът Николай Киров-Белия искаше да го задържи, но двата клуба не достигнаха до договорка.
Тепърва ще стане ясно дали новият наставник на Лудогорец Валдас Дамбраускас ще разчита на Ковачев, или ще го “прати във фризера”.

Снимка: ludogorets.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx