> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гьоко Зайков бе изгонен от Левски


Гьоко Зайков - Левски

0
0
1990

Левски официално се раздели с Гьоко Зайков. Договорът на футболиста беше разтрогнат по взаимно съгласие, обявиха от клуба. Защитникът се присъедини към “сините” през лятото и записа 16 мача и 1 гол за клуба.

От Левски благодариха на северномакедонеца Гьоко Зайков за разбирането и отстъпките, които е направил, свързани с тежкото финансово положение на клуба. От “Герена” пожелаха много здраве, лични и професионални успехи на Гьоко Зайков.

Третата контрола на Левски от подготвителния лагер в Турция е срещу Марибор. „Сините“ срещнаха този съперник през лятото на 2016 година в турнира на Лига Европа, а местните все още помнят „синьото“ море, което заля словенския град.

От днес в продажба са колекционерски билети за приятелския мач и левскарите имат нова възможност да покажат своята безрезервна подкрепа към тима. Двубоят е насрочен за 29 януари, събота, от 18.00 часа българско време, а цената на талона е 10 лв.


Закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към клуба, като билетите са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК!

Снимка/видео: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx