> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Курдов отряза Славия


Курдов отряза Славия

0
0
339

Дата: март 8, 2015

Нападателят Атанас Курдов няма да играе за „Славия“, пише „7 дни спорт“. В последните дни постоянно се спекулираше, че Наско може да се завърне на „Овча купел“, но по наша информация той сам се е отказал от тази възможност.

Курдов е пристигнал на стадиона в столичния квартал преди една от тренировките в края на миналата седмица и е провел кратък разговор с наставника Иван Колев. Специалистът е заявил, че не може да прави изключение за никого и Курдов ще трябва да заслужи договор и място в отбора. Нападателят се съгласил и започнал да тренира с останалите футболисти на „белите“, както и да се подготвя заедно с кондиционния спец на „Славия“.

След няколко занимания обаче нещо в главата на Наско прещракало и той си събрал багажа от „Овча купел“. Така на този етап завръщане в „Славия“ не е на дневен ред за юношата на „Левски“.

Втородивизионният „Локомотив“ (Мездра) се е свързал с Курдов и играчът дори е провел предварителни разговори с шефовете на клуба. Другата опция пред нападателя е третодивизионният „Марица“, където треньор и президент е баща му Петър Курдов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments