> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Краси Балъков се подиграва с Левски


Краси Балъков се подиграва с Левски

0
0
1461

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се подигра на Левски преди неделния мач между двата тима. Магичесият халф смята, че ако завършат хикс със “сините”, то това ще се равнява на загуба за тях. Бившият славен полузащитник обаче пропусна да си припомни, че есента тимът му беше надигран и разбит на “Герена”.

“Не можем да не бъдем готови за мача с Левски, както и за другите, защото идната седмица е английска. Имаме малко време да се подготвим. Свършихме много неща през тези дни и сме готови за идната среща. Няма да е лесен мач, но няма да е лесен и за тях. Очакваме енергичен мач и желание за победа от двете страни”, обяви на пресконференция Балъков.

“Не си спомням мача първия полусезон. Те играят по различен начин, видяхте, че в Търново беше различно от мача с Монтана. Разучили сме ги, както и те нас. Всичко е въпрос на ден и малко на късмет. Притеснения нямаме, анализирали сме им силните страни особено с привличането на нападателя от Монтана имат качествен играч напред, който може да бъде пуснат. Знаем къде са им силните страни и ще опитаме да им се противопоставим, за да спечелим мача. Вижда се, че при тях има колектив, играят задружно, че са компактни. Борят се за всички точки и ще се опитаме да ги респектираме. Искаме да се развиваме и всеки мач да играем за победа, а този с Левски – няма да прави изключени”, допълни Бала.

Разбрахме се да се опитаме да приключим с темата за Камбуров, тъй като не е при нас вече. Казах в началото, че него няма кой да го замести, защото той дълги години е голмайстор у нас и е гарант за голове. От тази гледна точка той ни липсва много, но философията на този клуб е ясна – 75% млади футболисти, които тепърва ще трябва да се развиват, да трупат опит и да се доказват”, констатира Бала.

“Виждам, че има желание в отбора ни, но не може да сравняваме футболист на 40 години с такъв на 20. По-малкият му трябва опит и време, за да се научи на много неща.
Концепцията и философията на ЦСКА е да играем и да развиваме много млади футболисти. Това дълги години не се прави в България и го правим ние. Нашето желание е колкото се може по-бързо да растем и да постигаме резултати. Манталитетът на тези млади футболисти да се “зарази” само от победи. При нас от първия до последния играч се разчита на тях без значение кой ще играе и кой не. Логично и нормално е в мача с Левски да играят едни, а три дни след това може би ще са други. Целият кадър, който имаме, от 26-7 човека – на тях разчитаме изцяло”, продължи треньорът.

“Винаги един такъв мач не е нормален – ЦСКА и Левски. По една или друга причина е по-голям дразнител. Мисля, че ръководството изкара в медиите, че напускането на Кирил Котев е лично негово решение. С него съм работил по много добър начин и съжалявам, че няма да е в бъдеще до мен да ми помага, но това е негово решение. Говорено е с ръководството и засега тази функция ще се разделя между актуалните хора в клуба”, каза Балъков.

За Лудогорец – ЦСКА: “Ще го гледаме този мач с голям интерес, защото играят първият срещу втория. Разликата не е голяма, а това не се случва често. Ще бъде интересен мач, но трудно мога да кажа какво ще се случи. Каквото и да стане, първенството няма да се реши с този мач. За нас е най-добре да бъде равен, тъй като ние гледаме себе си. Не правим сметки, а всеки един равен мач е загуба за противника. Ние, ако бием, а те правят равни винаги печелим две точки. Ако направим равен с Левски в неделя, ще бъде като загуба за нас, защото ще загубим две точки”, обобщи Балъков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments