> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Костадинов иска германската методика в националния отбор


47624

0
0
396

Емил Костадинов направи анализ на случилото се през изминалата година в националния отбор. Вицепрезидентът на БФС е пряк отговорник за “лъвовете”, които 2020 г. се провалиха тотално на всички сцени. Легендата смята, че трябва реорганизация, като в случая е доста прав. Въпросът е кой ще даде идеите за промяна и най-важното – ще ги реализира.
“Много лоша година си отива, но футболът в България като цяло за мен не бе лош, тъй като имахме два отбора в групите на Лига Европа, което не е било от десетина години. Проблемът в националния отбор е в това, че за мен лично, футболистите не показаха това, което могат. Може би пандемията повлия до голяма степен, ала в крайна сметка всеки излиза на терена и показва това, което може.
Идеята е такава. Най-накрая трябва да направим нещо подобно като в Германия, защото треньорите, които са се представили добре в националните гарнитури, познават футболистите от самото начало на тяхното развитие и би трябвало да им се даде шанс.
За съжаление винаги треньорът поема вината. Наистина той определя футболистите, които защитават цветовете на България, но в крайна сметка такава е треньорската съдба”, каза пред Спортал Костадинов.
В “Бояна” в момента обсъждат назначението на Александър Димитров начело на “лъвовете”. 44-годишният наставник беше начело на младежите последните години.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx