> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Колорадо стартира с класа в плейофите


0
0
195

 Носителите на “Президентс Трофи” за най-добър отбор от редовния сезон Колорадо Авеланш стартира успешно кампанията си в плейофите след успех като домакин над Сейнт Луис Блус с 4:1. “Лавините”, които завършиха с най-добри показатели от всички 31 отбора в класирането поведоха с 1:0 победи на Сейнт Луис, които завършиха на четвърто място в Западната дивизия.

 В герой за домакините се превърна центърът Нейтън Маккинън, който се разписа на два пъти в решителната трета част на двубоя. Той първо отбеляза за 2:1 30 секунди след началото на последната третина, а 40 секунди преди сирената се разписа на празна врата, за да подпечата успеха на своя тим. Освен това Маккинън записа и асистенция за третото попадение на Колорадо. Останалите два гола за “Лавините” бяха дело на Кейл Макар и Габриел Ландеског, като вторият бе другият хокеист на Колорадо освен Маккинън, който завърши с три точки, след като записа и две подавания на сметката си. Мико Рантанен също се отличи с две асистенции, а на вратата Филип Грюбауер продължи с добрите си игри от редовния сезон и отрази 22 от 23 удара към мрежата си.

 Неговият колега на вратата на Сейнт Луис Джордан Бинигтън направи каквото можа, отразявайки цели 46 шайби, но това не стигна за неговият тим за нещо повече от почетна загуба. Единственото попадение за гостите реализира Джордан Кироу, а в тима се усещаше липсата на най-добрият реализатор на отбора Давид Перон, който не взе участие в двубоя поради Ковид-19.

 Домакин на втората среща, която ще се играе рано сутринта в четвъртък от 05:30 часа българско време, отново ще бъде тима на Колорадо Авеланш.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments