> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп след мъката с Интер: Щастлив съм


0
0
245

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че неговите футболисти заслужават да продължат на четвъртфиналите в Шампионската лига, въпреки поражението с 0:1 от Интер, но германецът не беше много доволен от играта на своя отбор в края на двубоя срещу италианците. Ливърпул се класира с общ резултат 2:1, но отборът на немеца пропиля редица шансове в реванша, като Мохамед Салах два пъти стреля в гредата, а същото изпълнение, но само веднъж, направи Жоел Матип.
Превъзходен удар на Лаутаро Мартинес в 62-ата минута донесе победата за Интер и сложи край на успешната серия на Ливърпул от седем мача без поражение в надпреварата, но Клоп заяви, че това е срещата, която неговият отбор може да си позволи да загуби.

“Наистина съм щастлив, че се класирахме, защото когато видяхме кой ни се падна за съперник си казахме: “Добре, това е трудно“. Но преминахме през тази фаза и мисля, че го заслужавахме. Това е голямо “ако”, но ако бяхме използвали нашите шансове от всички ситуации, беше малко смешно как пропиляхме положенията си, в крайна сметка можехме да спечелим. Но единственото, което ме интересува, е, че справедливо сме в следващата фаза”, коментира Клоп след двубоя.

Мохамед Салах каза, че се надява да навакса пропуските си.
“Ударих гредата два пъти, но всичко е наред, може би в следващия мач ще вкарам три гола. Нямам нищо против, когато отборът се класира. Беше добър мач, от който трябва да си вземем поука. Винаги е важно да побеждаваш, но понякога, като тази вечер, удряш гредата два пъти и пропускаш шансове… Може да се случи. Хубавото е, че не е в лигата, а ние се класирахме напред. Това е страхотно”, каза за BT Sport Салах, който е отбелязал 27 гола във всички турнири през този сезон.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx