> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп след боя по Ман Юнайтед: Футбол от световно ниво


0
0
231

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде висока оценка на футболистите си след разгромната победа с 4:0 над Манчестър Юнайтед. Мърсисайдци продължават впечатляващата си серия от добри резултати и излязоха начело в класирането на Премиър лийг.

“Прекрасна вечер за всички, които носят Ливърпул в сърцата си. Не очаквах, че ще контролираме мача през цялото време, но в 70 минути от него бяхме по-добрият отбор. Преди почивката доминирахме, а след това ни трябваха едни 15 минути, за да се върнем към верния ритъм”, заяви Клоп.

“Контрапресата, скоростта и желанието, които футболистите демонстрираха, бяха изключителни. Наистина много силен мач и прекрасни голове. Всички сме щастливи”, продължи германецът.

“Съперникът се промени през второто полувреме и започна повече да ни пресира. Но ние сме много добри в това да се адаптираме към подобни изменения. Учим се в самите мачове, макар че понякога отнема малко повече време. Показахме футбол от най-висока класа, беше приятно за наблюдаване. От първата секунда действахме с огромна страст. Садио Мане и Мохамед Салах имат отлична връзка на терена. Те можеха да вкарат и още голове”, посочи Клоп.

Неговият отбор спечели двата си мача срещу Юнайтед в Премиър лийг с общо 9 вкарани гола и нито един допуснат. “Червените дяволи” не са имали по-лош общ резултат срещу който и да е съперник в първенството от сезон 1892/93, когато губят двата мача срещу Съндърланд с голова разлика 0:11.

“Такива неща не се случват често. Това е необикновена ситуация”, коментира Клоп.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx