> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Карлос Сайнц остава във Ферари до 2024 година


0
0
208

Карлос Сайнц подписа нов договор с Ферари до 2024 година, обявиха от Скудрията. 27-годишният испанец ще бъде пилот на “черните кончета” още две години, обявиха от италианския отбор преди четвъртата за сезона Гран При на пистата “Имола” през уикенда.
Той е син на двукратния рали шампион Карлос Сайнц и кара за отбора от 2021 година, след като преди това изказа два сезона в Макларън.

“Винаги съм казвал, че няма по-добър отбор във Формула 1, за който да се състезаваш, и мога да потвърдя от момента, в който облякох екипа им и ги представлявам, че чувството е уникално и несравнимо”, казва испанският пилот в комюнике на Ферари.

От дебюта си през 2015 година за Торо Росо и с опит и в Рено в периода 2017-2018, Карлос Сайнц е участвал в 143 Гран При с 8 подиума. Той записа най-доброто си постижение през миналата година, когато завърши на 5-о място за Скудерията.
В момента ибериецът е на трето място във временното класиране при пилотите, след като не завърши в последното състезание. В Австралия триумфира съотборникът му Шарл Леклер (Фр).

“Няколко пъти съм казвал, че имаме най-добрата двойка пилоти във Формула 1 и с всяко изминало състезание ставаше все по-естествено да удължим договора на Карлос, с което да си осигурим стабилност. От както той е част от отбора той доказа, че разполага с таланта, който очаквахме от него, записа силни класирания и се възползва максимално от шансовете си.
Извън колата той работи много здраво и забелязва и най-малките детайли, което помога на целия отбор да се придвижи напред. Заедно можем да си поставим високи цели и съм сигурен, че заедно с Шарл, той ще помогне много за написването на нови славни страници в историята на Ферари”, каза шефът на тима Матия Биното.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx