> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йордан Петков: Доволен съм от играта на българите


0
0
223

Селекционерът на България U17 Йордан Петков сподели мнението си за загубата с 1:3 от Нидерландия в първия си мач на Евро 2022.
Доволен съм отбора. Момчетата се постараха. Малко доза късмет трябваше. Можеше да стане 2:0. Поздравявам Холандия, изключително класен тим. Опитахме да играем футбол, да пресираме – на моменти се получи, на моменти – не. Не съжалявам за нищо. Момчетата трябва да са горди със себе си.
Асен Митков получи контузия и затова го сменихме. Той е лидер и отсъствието му повлиява, но затова сме 20 човека. Умората повлия, инициативата беше в Холандия и отпаднахме физически. Нищо не бих коригирал, справиха се децата. Стават грешки. Дали ще загубим с 1:2 или 1:3, няма значение”, коментира Петков.

“Няма как да сме доволни при тази загуба. Да, вкарахме ранен гол, но ако беше станало 2:0, мачът щеше да тръгне в друга посока. Щяхме да търсим на контраатака трети гол и вероятно щяхме да победим. Но така се разви мача, много ни натиснаха и това беше голямата ни грешка, че много се прибрахме толкова рано и толкова дълбоко”, каза Георгиев, който е обект на интерес от Барселона.

“Не мисля, че беше битка на Давид срещу Голиат. Нашият отбор има много качества и заслужено сме тук. Не сме по-слаби от Нидерландия, от Франция и от Полша. Тук сме, за да се надиграваме и от всеки мач да взимаме три точки”, допълни софиянецът пред камерата на БНТ.

Нападелят Петър Кирев каза: “Аз лично дадох всичко от себе си. Липсваше малко шанса за нашия отбор и ако беше станало 2:0, мачът за нидерландския отбор напълно щеше да се промени. И може би нямаше да е такъв развоят на мача, .

Противникът е много класен отбор. Когато му се даде инициативата и започнат да владеят топката, са много силни. Задържат топката, а и на нас малко физически ни натежа. Но ние сме българи и ще дадем каквото можем за България. За нас е чест и ще се борим до край.”

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx