> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Тотнъм вече не иска Гарет Бейл


0
0
732

Гарет Бейл вече не е желан и в Тотнъм, където израсна за големия футбол. Уелското крило се надява да се върне в Реал Мадрид и да изпълни докрай договора си с “Кралския клуб”. В момента той играе под наем при “шпорите” и след края на сезона трябва да се върне на “Сантяго Бернабеу”.

Испанският вестник АС съобщава, че 31-годишният Бейл иска през лятото да получи нов шанс да се докаже в редиците на гранда и да изпълни контракта си, изтичащ през 2022 г. Ръководството на Реал обаче иска да се избави на всяка цена от Бейл заради високата му заплата и да вложи спестените средства в сделка за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Гругият желан играч е Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд.

Първоначално в Реал се надяваха Тотнъм да закупи играча, но травми и слаба форма доведоха до това, че мениджърът Жозе Моуриньо се отказа от плановете си. Бейл е изиграл общо 598 минути в общо 11 мача във всички турнири, като само 160 от тези минути бяха в Премиър лийг. Крилото премина в Реал именно от Тотнъм през лятото на 2013 г. за рекордните тогава 101 млн. евро. Испанският гранд отдавна се опитва да продаде футболиста, но потенциалните купувачи се плашат от заплатата му.

Иначе и в момента Бейл е контузен, като се счупи в мача със Стоук Сити (3:1) за Купата на лигата преди Нова година, като тогава Моуриньо призна, че играчът ще се възстановява няколко седмици. А и без него Тотнъм стигна до финала за Купата на лигата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx