> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Валери Божинов остава в Левски


0
0
1154

Нападателят Валери Божинов ще подпише нов договор с Левски. Очаква се това да стане днес. 35-годишният футболист ще се обвърже за още една година със “сините”. Божинов тренира с Левски, въпреки че контрактът му изтече в края на юни. Новината потвърди пред “Дарик” босът на столичани Наско Сираков.
Нови договори с Левски вчера подписаха Борислав Цонев, Радослав Цонев и Андриан Краев.

“Доста дълго чаках този момент, както аз, така и привържениците. Надявам се с подписите на мен, Ради и Анди да се нормализират нещата в клуба. Всичко да е нормално. Надявам се скоро да зарадваме феновете, защото и те са изстрадали много.
Всеки ден бях уверен, че нещата ще се получат. Надявам се в скоро време нещата от финансова гледна точка, които ни бяха обещани, да са така. За всички ще бъде много добре.
Добрите резултати за Левски винаги са първите места. В последните години е малко по-сложно. Тази година се надявам да сме на по-предна позиция. Огромно благодаря на феновете. Усещаме тази подкрепа. Надявам се тези лоши моменти да са зад гърба ни и да жънем успехи заедно.
Чисто кондиционно има още какво да се желае. С Ради бяхме доста време контузени, сега пропуснахме някои контроли. В мачовете е различно. Там трябва воля и дух”, обяви Борислав Цонев.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx