> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Интер отказа Ювентус от титлата в Серия А


0
0
243

Интер спечели изключително ценна победа над Ювентус с 1:0 в дербито на Италия и се приближи само на три точки от лидерите Милан и Наполи. За успеха в Торино бе достатъчна дузпа в края на първото полувреме. Първо ударът на Хакан Чалханоглу бе спасен от Войчеш Шчиесни, макар че в суматохата защитниците на Ювентус си вкараха сами топката в мрежата. Дузпата обаче бе пребита заради влизане на Матайс де Лихт в наказателното поле преди изпълнението. При втория удар Чалханоглу вкара в безпощаден удар в десния ъгъл на вратаря.

В началото на мача “бианконерите” започнаха мача по-агресивно, като Джорджо Киелини пропусна невероятно положение и от два метра отклони топката в напречната греда, след като тя не бе добре избита от вратаря на Интер Самир Ханданович.

След почивката Ювентус натисна в търсене на равенството поне. Пауло Дибала и Душан Влахович направиха пропуски, преди Ханданович да отрази брилянтен удар на резервата Денис Закария в гредата. По-рано в мача Закария влезе принудително на мястото на национала на домакините Локатели, който получи тежка аркада и напусна терена със сълзи на очите.

Ювентус отправи 23 удара към вратата на Интер срещу само 5 на съперника, но те бяха достатъчни за успеха. Това бе и първа загуба за тима на Масимилиано Алегри от ноември насам, която обаче отказа “Старата госпожа” от атака към титлата в Серия А. Юве е на четвърто място с 59 точки на 4 зад третия Интер и на 7 зад Милан и Наполи.

В Ювентус бяха бесни срещу съдията на мача Ирати. “Съдията? Да говоря за него сега няма смисъл. Добър мач за нас, но във важните двубои през сезона е така. И отпадането ни от Шампионската лига бе невероятно. Благодаря на всички. Рабио, който е толкова критикуван, направи голям мач. Сега сме окончателно извън борбата за титлата. Ще се опитаме да спечелим колкото се може повече точки, за да завършим четвърти и да подготвим следващия сезон. Кой е фаворит? Винаги съм смятал, че е Интер, а сега имат и по-лесна програма”, каза Алегри след мача. “Трудно е да се играе 11 срещу 12”, каза Рабио, намеквайки за отсъжданията на рефера.

“В Интер винаги има напрежение. Имам договор за 2 години, като клубът ми предложи продължение, но предпочитам да изчакам до края на сезона. Имаше дузпа за нас. За хвърлено яке обаче мен ме изгониха, затова вече съм спокоен”, коментира треньорът на Интер Симоне Индзаги, който пък говори за невъздържаното поведение на колегата си Алегри.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx