> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Интер на финал за Купата на Италия след класика над Милан


0
0
260

Интер спечели градското дерби с Милан и се класира за финала на турнира за Купата на Италия. Аржентинецът Лаутаро Мартинес реализира две попадения преди почивката, а след нея резервата Робин Госенс оформи класическото 3:0. Така след нулевото реми в първата среща, „нерадзурите“ продължават и ще спорят за трофея с победителя от сблъсъка между защитаващия отличието Ювентус и Фиорентина (1:0 в първия мач), които спорят тази вечер.

Двубоят започна отлично за символичните домакини, които поведоха още в 3-ата минута. Матео Дармиан получи отдясно и без да бъде притесняван центрира в наказателното поле, където Фикайо Томори изпусна Лаутаро Мартинес, а аржентинецът от движение с превъзходен удар. матира Майк Менян. Малко след това Хакан Чалханоолу отправи удар, който след рикошет излезе в корнер.

Милан можеше да стигне до изравнителен гол в 28-ата минута. Тогава Рафаел Леао получи пред наказателното поле, финтира защитник и отправи тежък удар в близкия ъгъл, който Ханданович успя да избие. Две минути по-късно отново словенският ветеран имаше решителна намеса. Тео Ернандес изпълни заучено пряк свободен удар, топката стигна до Салемакерс, който стреля от границата на наказателното поле, но стражът успя да избие.

В 36-ата минута коварен удар от далечна дистанция на Николо Барела мина над вратата. Четири минути след това Леао проби отляво, навлезе в наказателното поле и отправи удар, който Ханданович спаси. Секунди по-късно Хоакин Корея получи отляво и с чудесен пас изведе Лаутаро сам срещу Менян в наказателното поле, а нападателят копна топката над вратаря за 2:0.

В добавеното време на първата част Шкриняр отправи опасен удар с глава след центриране от корнер на Чалханоолу, но не намери очертанията на вратата. Втората част започна равностойно. В 51-ата минута Барела отне топката от Бенасер в средата на терена и намери Лаутаро. Аржентинецът напредна с топката, стигна до наказателното поле и отправи удар, който Менян успя да избие в корнер. Малко по-късно Жиру свали топката за Браим Диас в наказателното поле, но ударът на испанеца беше блокиран от защитник.

В 66-ата минута Милан получи право да изпълни пряк свободен удар от дъгата на наказателното поле. Бенасер отправи удар, който срещна стената, а след това Лаутаро изчисти пред Жиру в корнер. След изпълнението на ъгловия удар защитата на “нерадзурите” не успя да изчисти добре топката, при което кълбото попадна в Бенасер, който с мощен шут от около 15-17 метра прати топката във вратата. След намесата на ВАР обаче голът беше отменен заради засада на Пиер Калулу, тъй като е влияел на играта, според съдията.

В 82-ата минута Интер реши всичко в мача с трети гол. Символичните домакините организираха страхотна контраатака. Видал изведе Брозович отдясно в наказателното поле. Хърватинът пусна успореден пас, който беше засечен във вратата от включилия се в атака Робин Госенс.
В продължението на мача Кесие беше близо до почетен гол за “росонерите”, но ударът му от границата на наказателното поле мина покрай гредата.
Малко след това и Жиру не намери целта с глава, за да приключи в крайна сметка дербито с класически успех на Интер. Иначе двата тима водят ожесточена борба и за титлата в Серия А.

ИНТЕР – МИЛАН 3:0
1:0 Лаутаро Мартинес (3)
2:0 Лаутаро Мартинес (40)
3:0 Робин Госенс (82)

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx