> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев отряза араби


Илиан Илиев отряза араби

0
0
399

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е отрязал арабския Ал Насър. Горещата връзка с гранда от Рияд е Хюсеин Сюлеймани. Легендата на Саудитска Арабия е новият изпълнителен директор на клуба, където работи от началото на декември, след като прекрати кариерата си на 43-годишна възраст.
Сюлеймани и Илиев се познават от съвместния им период във вече фалиралия Верея. Бранителят пристигна в Стара Загора на 40 години, но и със сериозна визитка и 138 мача за своята родина. В родния елит Сюлеймани записа 13 двубоя.


Сега той е натоварен със задачата да вдигне Ал Насър, деветкратен шампион и носител на еквивалента на Лига Европа през 1997/1998. Понастоящем тимът заема предпоследното 15 място с едва 4 точки от 8 двубоя, а отборът е воден от португалеца Руи Витория. В състава има сериозни имена като Брадли Джоунс, бивш вратар на Ливърпул, Нордин Амбрабат, играл за ПСВ, Уотфорд и Галатасарай, както и Ахмед Муса, привлечен в Лестър само месец, след като “лисиците” станаха шампиони на Англия.
Илиев обаче е заявил, че на този етап иска да продължи работата си на “Тича”. През 2018 година той беше свързван с друг местен отбор Оход Медина, където Сюлеймани се подвизаваше тогава. В Ал Насър пък игра Христо Стоичков за кратко през 1998 година. А година по-рано треньор на тима беше легендата Димитър Пенев.
Името на Илиан се завъртя и около поста селекционер на националния отбор на България.

Наставникът на варненци се надява да привлече поне три попълнения тази зима, с които да засили конкуренцията в тима си. Засега обаче няма развитие и това е започнало да притеснява специалиста.
Напролет Черно море ще води битка за място в първата шестица на efbet Лига. На 1/8-финалите за Купата на България варненци излизат срещу ЦСКА на “Българска армия”.

Снимка: chernomorepfc.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx